Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kuppet Vålerenga på nettet

Det vakte oppsikt da en avde driftsansvarlige for Vålerenga På Nett (VPN) i dag kuppet nettstedet og erstattet fotballnyhetene med et sterkt personlig innlegg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

VPN er et prisbelønt fotballnettsted med nesten 4000 daglige lesere. Nettstedet gir klubbens tallrike og engasjerte fans mulighet til å få siste nytt fra klubbens indre liv, og selv si sin mening om trenere, spillere og resultater.

Men selv om leserne av VPN er vant til klare meldinger og harde personangrep ble nok dagens førsteside for sterk kost. En av nettstedets driftsansvarlige hadde nemlig fylt førstesiden med et sterkt personlig angrep på en navngitt ansatt i Vålerenga Fotball.

- Jeg angrer ingenting, og ville gjort det om igjen, sier den ikke-angrende innleggsforfatteren til Dagbladet.no.

Det sidelange innlegget tok for seg strengt personlige forhold, og endte med en inntrengende bønn til et medlem av familien til innleggsforfatteren. Personen som la ut innlegget har full tilgang til hele nettstedet, og valgte også en stund å stenge ute alle andre brukere ute fra serveren.

Dermed kunne hverken redaktøren eller noen av de andre i VPN-redaksjonen fjerne det sterkt utleverende innlegget før han ga fra seg hovedpassordet et stund seinere.

Redaksjonen i VPN skal i ettermiddag diskutere hendelsen, og vil derfor ikke kommentere saken ovenfor Dagbladet.no. Følgende beklagelse er nå lagt ut på VPN:

«Vi ber om forståelse for at forsiden en kort tid idag hadde et innhold som ikke som ikke hadde noenting å gjøre med hverken VPN, Vålerenga Fotball eller andre deler av klubben. Innlegget var lagt ut uten redaksjonens viten eller vilje.