Kurt Asle Arvesen blir i CSC

Hvis han får mer lønn og Tour-plass.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Kurt Asle Arvesen sier han vil bli i danske CSC dersom han får kjøre Tour de France også i år. Han har en kontrakt som går ut etter denne sesongen.

32-åringen har vært i samtaler med Bjarne Riis som er direktør og eier av CSC-laget, og de samtalene har avklart mye.

- Han ser for seg en framtid med Arvesen på laget, sier nordmannen selv til NRK.no.

Det er ingen hemmelighet at Arvesen har vært jaktet av flere storlag etter innsatsen i Giro dItalia, der han til og med gikk bort og vant en etappe. Tyske T-Mobil som nylig har sikret seg Edvald Boasson Hagen, har varslet at det vil komme et tilbud, men dersom Arvesen blir med på Tour de France-laget til Bjarne Riis, tyder mye på at han blir i det danske laget.

- Du vet hva du har, men ikke hva du får. Derfor tror jeg nok at CSC er det beste alternativet for meg, sier Arvesen.

Ved siden av kravet om å få kjøre Touren som starter i London 7. juli, forventer han også en solid lønnsøkning. Mye tyder på at han får det som han vil, for etter Giro dItalia-innsatsen har han et godt resultat å slå i bordet med under forhandlingene med den danske CSC-direktøren.

(NTB)

VIL BLI: Kurt Asle Arvesen fortsetter hvis han får mer lønn, og får kjøre Touren. Foto: Daniel Sannum Lauten, Dagbladet
VIL BLI: Kurt Asle Arvesen fortsetter hvis han får mer lønn, og får kjøre Touren. Foto: Daniel Sannum Lauten, Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer