SPILLERNES VENN. Kai Johansen er en av de friskeste kuskene i forhåndsuttalelser. Han sier fra når han har noe. Det liker spillerne. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SPILLERNES VENN. Kai Johansen er en av de friskeste kuskene i forhåndsuttalelser. Han sier fra når han har noe. Det liker spillerne. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Kusk gir tetgaranti

- Tror jeg leder hele veien.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Jeg tør nesten utstede tetgaranti for 2 Frameable i V75-7.
Han åpnet 1.08,6 de første 500 metrene sist, og da tok jeg opp i første sving.
Jeg har god tro på at vi leder hele veien, sier Kai Johansen. - Frameable er som et eventyr.
Han har omtrent vært med på "tre og en halv verdenskrig", men er jaggu tilbake på topp.
Han var kjempegod sist. Jeg stikker haka fram og sier at jeg har stor tro på tet fra start til mål. Hesten er i kanonform og var rett og slett kjempegod sist, sier Kai Johansen.
Han har noen ytterligere oppsitt:
- 8 Alm Rodina i 3. løp/V5A-2 satt dønn stengt sist med mye krefter spart. Jeg likte hva jeg kjente. En trippelplass er innen rekkevidde.
- 9 Punktum Skalflex i 4. løp/V75-1/V5A-3 har jeg tro på. Vi måtte angripe litt for tidlig, og speeden ebbet litt ut. Motstanden virker overkommelig. Jeg ville hatt henne tidlig med på V75-bongen.
- 15 Remelden i 6. løp/V75-3/V5A-5 har jeg vunnet med tidligere, og det er en skikkelig bra kaldblodshest. Å hente dobbelt tillegg på 3 Bokli Vind blir tøft, men jeg ser ikke bort fra at han spurter seg inn i trippeldiskusjonen, sier Kai Johansen.

Equus Media