Kusk og trener er enig i V65-bankerne

Dagbladets tipsekspert Bengt Berg går tøft ut denne gang og lanserer bankere i V65-1 og V65-2.

Kusk Vidar Hop bak Horgen Eldy og trener av Carpe Annynova, Steinar Holm, synes bankervalgene er helt greit.

-Horgen Eldy gikk et veldig fint løp sist på en sterk tid. Hun er i fin utvikling. Sprint er dessuten en enda bedre distanse for henne og spor to er helt greit. Vi har fine forutsetninger og jeg har store seiersambisjoner med henne, røper Vidar Hop til Dagbladet.no.

-Jeg har flere interessante oppsitt denne onsdagen, fortsetter Vidar Hop.

-En hest som spillerne bør være obs på er Gudbrand i V65-4. Det er en hest i fremgang som blir bedre og bedre for hver start. Han møter gode konkurrenter, men han er sterk og holder han seg bare på beina synes jeg han helt klart er trippelaktuell.

-Stranda Torill i V65-5/DD-1 har jeg ikke kjørt tidligere, men det dreier seg om en hoppe med fin form for dagen. Jeg synes helt klart hun er aktuell for en plass blant de tre. Hun møter hingstene denne gangen, men er alltid farlig å utelate. Hun er verdt en strek.

-Farmer Boy i V65-6 har gått noen veldig fine løp. Han holder sin fine form og vi står fint til i førstespor. Han er helt klart trippelaktuell og er verdt en gardering på tre-fire hester. Skulle vi få et fint løp og det løser seg på veien, ser jeg ikke bort fra at vi kan vinne, opplyser kusk Vidar Hop.

-Men den beste vinnersjansen min er uten tvil Horgen Eldy, avslutter han.

Dagbladets andre banker for dagen kommer i V65-2. Den tyskfødte hoppa Carpe Annynova kuskes av Olav Mikkelborg og trenes av Steinar Holm. Den tøffe damen har vist seg sterk som et tog og totalt uøm for posisjoner. Sist tok hun en imponerende seier i V75 på Drammen. Denne gang står hun nydelig til i spor tre. Hun er feltets beste hest.

BANKER NUMMER EN. Kusk Vidar Hop forstår godt valget av banker på Horgen Eldy. Foto: HESTEGUIDEN.COM
BANKER NUMMER EN. Kusk Vidar Hop forstår godt valget av banker på Horgen Eldy. Foto: HESTEGUIDEN.COM Vis mer

Uten for mye strul og om hun traver i rett gangart er nok seieren bortbestilt for konkurrentenes del.

-Carpe Annynova har trent fint og alt ser greit ut. Hun har et fint spor, og bare hun kommer seg feilfritt rundt synes jeg det ser ut som en god vinnersjanse. Ikke det at hun har så lett for å galoppere, heller. Hun har gjort fine løp, og vist at hun orker en god del. Vi prøver med en litt annen balanse denne gangen for at hun skal få et enda bedre steg. Ellers gjør vi ingen utstyrsendringer, forteller trener Steinar Holm om S.J.`s Photo-datteren som vant lett fra dødens sist.

BANKER NUMMER TO. Trener Steinar Holm forstår at Carpe Annynova er valgt som banker.