TO TALENTER. Simen Bremseth Jessen og Pershina Simoni er to unge talenter i travsporten. Onsdag prøver de seg på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
TO TALENTER. Simen Bremseth Jessen og Pershina Simoni er to unge talenter i travsporten. Onsdag prøver de seg på Bjerke. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Kusketalent tester Bjerke

Til hovedstaden med ambisjoner.

||| • Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster i jackpotomgang!

-Jeg reiser til Bjerke med ambisjoner om å vinne, sier Simen Bremseth Jessen.

Han er 26 år og er betegnet som et stort talent i sulkyen.

Onsdag kjører Leangenkusken  den tre-årige hoppa Pershina Simoni i V65-løp på Bjerke.
-Jeg har en god følelse. Hun har aldri tapt og har kontrollert alt på en fin måte. Hun har de egenskapene som skal til. Hun er startrask, og så er hun travsikker og regulerbar, forteller Bremseth Jessen.

Kjører for tet

-Jeg kjører for tetposisjonen og tror jeg får den. Men jeg behøver ikke å kjøre i tet på død og liv. Hun går bra i rygg også. Men det er klart, at jeg håper på tet og at vi får bestemme tempoet litt, sier kusketalentet.

Svarer opp

Det så litt kritisk ut i siste starten for Pershina Simoni.
-Jeg trodde en liten stund at jeg skulle tape. Men da angriperen kom opp på siden av henne på oppløpet, tok hun fatt i sakene og svarte opp. Det ble egentlig mer sikkert enn det så ut som. Hun er veldig flink til å svare på angrep, forteller Bremseth Jessen.

Satser på travet

Simen Bremseth Jessen arbeider for travtrener Bjørn Garberg. Men han har ambisjoner om å starte opp på egen hånd etter hvert.

-Jeg tar trenerskolen. Så får vi se. Jeg har det svært bra som jeg har det i dag. Men planen er at jeg starter egen trenervirksomhet en gang.

Jeg satser i alle fall alt på travsporten. Det er en spennende jobb. Jeg stortrives, forteller Simen Bremseth Jessen.