TOMT: Det var glisne tribuner på Ullevaal stadion da Norge møtte Kypros i Nations League. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
TOMT: Det var glisne tribuner på Ullevaal stadion da Norge møtte Kypros i Nations League. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Billettprisene i Nations League

Kuttet billettprisene etter fiaskoen. Har allerede solgt flere enn mot Kypros

Norges Fotballforbund fikk kjeft for å ha for høye billettpriser til Nations League-åpningen mot Kypros. Med et lavere prisnivå ser NFF bedring i salget.

Det var kun 5172 tilskuere på Ullevaal stadion da kypriotene ble slått 2-0 tidligere i måneden. Publikumstallet var landslagets laveste i en turneringskamp på over 30 år.

Mange mente prisnivået var med på å forklare det labre oppmøtet. NFF tok til seg kritikken og senket billettprisene til nasjonsligakampene mot Slovenia 13. oktober og Bulgaria tre dager senere.

Fotballforbundets billettansvarlig Merete Prestkvern opplyser til Nettavisen at det allerede er solgt flere billetter til Slovenia-kampen enn antallet publikummere som fikk med seg møtet med Kypros.

- Salget har økt betydelig etter at prisene ble justert ned, sier Prestkvern.

Så langt er det solgt 6000 billetter til kampen mot Slovenia, mens det er solgt 4500 til oppgjøret mot Bulgaria.

- Vi håper å passere 10.000 på begge kampene, kanskje nærmer vi oss 15.000 på Slovenia-kampen, forteller Prestkvern.

Norge står med tre poeng etter to kamper i UEFAs nasjonsliga. Etter åpningsseieren mot Kypros ble det et surt 0-1-tap borte mot Bulgaria noen dager senere.