Kuyt klar for Fenerbahce

- Det var et privilegium å spille for en av de største klubbene i verden.

FORLATER LIVERPOOL: Dirk Kuyt skal spille i Tyrkia neste sesong. Foto: fenerbahce.org
FORLATER LIVERPOOL: Dirk Kuyt skal spille i Tyrkia neste sesong. Foto: fenerbahce.orgVis mer

(Dagbladet): Det er klubbens hjemmeside som i dag melder at Dirk Kuyt er klar for Fenerbahce. Han har signert en treårskontrakt med den tyrkiske klubben, ifølge avisa De Telegraaf.

Det skal være en klausul i kontrakten til hollenderen som gjør at han forlater Liverpool for 1 million pund (Snaut seks millioner norske kroner).

- Det var et privilegium å spille for en av de største klubbene i verden!! Etter seks år ser jeg fram til å spille for Fenerbahce, skriver Kuyt på sin Twitter-profil.

- Jeg ønsker å takke alle jeg har jobbet med i Liverpool, og spesielt mine lagkamerater. Jeg vil også takke supporterne for deres fantastiske støtte, skriver Kuyt videre.

31-åringen har fått begrenset spilletid denne sesongen, og nå ser det altså ut til at vingen ikke er med i fremtidsplanene til den nye manageren Brendan Rodgers.

Ønsker Kuyt lykke til - Jeg ønsker Dirk Kuyt alt det beste for fremtiden. Han var en topp lagkamerat og en stor spiller for LFC. Lykke til min venn. Takk amigo, skriver lagkamerat Lucas Leiva på Twitter i dag.

Dirk Kuyt fikk med seg 207 kamper for Liverpool og scoret 51 mål. Han spilte totalt seks sesonger for klubben.

TOK FARVEL: Dirk Kuyt vant kun ligacupen i sin karriere som Liverpool-spiller. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
TOK FARVEL: Dirk Kuyt vant kun ligacupen i sin karriere som Liverpool-spiller. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix Vis mer

Alle i Liverpool fotballklubb vil ønske Dirk alt det beste for fremtiden, og takke for hans bidrag til klubben, skriver klubben i en pressemelding.

På Fenerbahces hjemmeside kan du se Kuyt iført sin nye hjemmedrakt.