Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

«Kværner » har fått opp farten

Den femte etappen i Whitbread-seilasen er i ferd med å bli hva svenskene kaller en «rysare». Med unntak av Brunel Synergi er det de bakerste båtene som i øyeblikket er raskest.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Innovation er sammen med EF Education i ferd med å ta inn mye av det de har tapt det siste døgnet.

Ved siste måling, omtrent klokken 13 i dag hadde båten hentet inn 6,6 nautiske mil, og er nå bare 16,7 bak. Det er fortsatt Toshiba som leder, men det er også den båten som er treigest.

Det har nå pekt seg ut en gruppe på tre som leder an, og tett på følger det en ny gruppe på tre som følger tett i hælene.

 Det er fortsatt svært langt igjen før båtene er ferdig med femte etappe, og med klart raskere fart kan det bli spennende å se om Innovation kan avansere ytterligere. Kanskje kan de også etter hvert tukte båtene i teten.

 1) Toshiba 0,0 0,0 2) Chessie Racing 1,7 -1,0 3) Merit Cup 3,1 4,9 4) Swedish Match 6,6 -3,4 5) Silk Cut 6,8 -4,1 6) EF Language 8,8 -8,6 7) Innovation 16,7 -6,6 8) EF Education 19,2 -8,1 9) BrunelSynergy 67,1 +0,4

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!