Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvalheim møter Maaseide i Stavanger

I morgen møtes de to tidligere sandvolleyballpartnere, Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide, i første runde av verdensserie-turneringen i Stavanger.

Kvalheim, som gjør comeback, spiller sammen med Bård-Inge Pettersen som har trent to år på de brasilianske strendene.

- Det blir veldig rart å møte Bjørn. Vi har spilt sammen i 10 år og har et utrolig vennskap, sier Kvalheim til Dagbladet.

Han er for tiden trener og personlig rådgiver for sine motstandere Bjørn Maaseide og Iver Horrem.

- Det er dumt og synd at vi møtes. Jeg synes også det er dumt hvis vi skulle vinne fordi det er Bjørn og Iver som har størst muligheter videre i turneringen, sier Kvalheim.

Han gleder seg likevel som en liten unge til kampen.

- Når dommeren blåser i gang, kommer jeg til å spille så godt jeg kan, sier Kvalheim.

Han skal spille tre turneringer i år for å hjelpe Bård-Inge Pettersen til en bedre plassering på rankinglistene. De to neste turneringene går i henholdsvis Italia og Frankrike.

torbjorn.andersen@dagbladet.no

RIVALER: I morgen møtes Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide i kamp. Her fra pre-camp før Sydney-OL.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling