Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvalheim/Maaseide best i Norge

Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide vant over «nykommerne» Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen, men tapte mot «brassene» Emanuel/Loila. Dermed ble det 7. plass i verdensserieturneringen.

-Det lynet, tordnet og regnet noe forferdelig. Vi ledet 4-1, holdt dem til 7-7, men så ble servene for dårlige. Vi tapte for et av verdens to beste lag, sier Maaseide.

Maaseide og Kvalheim var likevel ikke helt knust etter nederlaget. De presterte en av sine beste turneringer for året.

- Vi har spilt noen veldig bra kamper her nede. Vi regjerte da vi slo Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen, og vi var gode mot et annet brasiliansk lag og et lag fra Tsjekkia. Vi har fått vist at vi er i stand til å spille virkelig bra sandvolleyball, sier Maaseide.

Tapet for landsmennene gjorde at Kjemperud og Høidalen måtte nøye seg med en 13. plass i verdensserieturneringen i Lignano. Deres svakeste plassering på lang tid.

- Gamlegutta var best. De spilte helt sinnssykt bra og var klart bedre enn oss. Surt å tape, men kanskje var det greit nok. Vi trenger en liten pause nå, sier Kjemperud.

(NTB)

ELDST OG BEST: Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide slo «ungguttene» Jørre Kjemperud og Vegard Høidalen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media