Kvalheim/Maaseide nummer fire

RIO DE JANEIRO (NTB): Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide ble nummer fire i 2. runde av verdensserien i sandvolleyball i dag. Nordmennene tapte 13-15 for brasilianerne Franco og Roberto i kampen om 3. plassen.

- Marginene var små, og like etterpå føltes det veldig bittert å tape. Men vi er kjempefornøyd med gjennomføringen av turneringen som er en av de tøffeste som har vært i verdensserien. Sju brasilianske lag og fem av de beste amerikanske var med, sa Kvalheim til NTB.

Oppgjøret mot Franco/Roberto var jevnt. Ingen av lagene greide å rive til seg mer enn to poengs forsprang fram til 13-13. Etter en drøy times spill greide brasilianerne å avgjøre i sin favør. Lørdag tapte nordmennene 12-15 for to andre brasilianske spillere, Zemarco og Riccardo.

- Spillemessig var vi mye nærmere i dagens kamp. Da begge lag lå mellom ti og 12 poeng hadde vi tre-fire poengsjanser som kunne gitt oss seieren, sa Kvalheim.

Neste turnering i verdensserien går i Toronto i midten av juni. I april reiser Kvalheim og Maaseide trolig til California og spiller to turneringer i den amerikanske proffserien. Før det melder de to seg til cuptjeneste for Austrått.