Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvalheim/Maaseide tapte i natt

SYDNEY (Dagbladet.no): Jan Kvalheim/Bjørn Maaseide - Maia/Brenha, Portugal 10-15. En elendig OL-start på hovedbanen på Bondi Beach i natt sender de norske sandvolleyballgutta ut i taperrunde tirsdag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Alt gikk galt for Kvalheim og Maaseide på den berømte Bondi Beach i dag tidlig.

Normalt sett burde det den portugisiske duoen vært enkel match for veteranene. Men sjøl med norske flagg og heiarop fra den solfylte tribunen ble det ikke sånn.

Ingenting satt for gutta: Bom på blokkene, svake server og upresise smasher.

Maia og Brenha gikk rett opp i 4-0. Nordmennene tok timeout, men det hjalp heller lite. Portugal svarte med tre raske, og økte til 7-0.

Litt etter fikk Kvalheim inn to poeng før portugiserne svarte med 10-2. Kvalheim satt inn to smasher til 4-10 etter Norges første gode periode.

Så tok Portugal over igjen, og økte til 12-4. Den store ledelsen var nærmest umulig å ta igjen, sjøl om det norske spillet ble klart bedre på slutten av kampen.

Norge hentet opp 7-14 til 10-14, før portugiserne endelig fikk inn sin sjette forsøk på matchball.

Med tapet i dag, må Jan Kvalheim og Bjørn Maaseide ut i en kjedelig taperrunde for å nå åttendedelsfinalen.

Norges motstanderpar natt til tirsdag blir klare etter kampene seinere i dag. Norge møter enten en argentinsk eller italiensk duo.

  • Kampens hardeste serv tilhører Jan Kvalheim: 99 km/t.