Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Kvaliteten på det vi gjorde var veldig bra

Rodgers storfornøyd med laget sitt etter utklassingen av Fulham.

 ENKEL SEIER:  Liverpool-manager Brendan Rodgers så sitt lag rundspille Fulham i lørdagens Premier League-runde, og var storfornøyd etter kampslutt. FOTO: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
ENKEL SEIER: Liverpool-manager Brendan Rodgers så sitt lag rundspille Fulham i lørdagens Premier League-runde, og var storfornøyd etter kampslutt. FOTO: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer

(Liverpool-Fulham 4-0)

(Dagbladet): Etter lørdagens utklassing av stakkars Fulham, var det naturlig nok en glad og fornøyd Liverpool-manager som møtte pressen etter kampslutt på Anfield.

- Kvaliteten på det vi gjorde var veldig bra. Vi fikk en glimrende start på en viktig kamp. Hjemmekamper er viktige, så det var en veldig fin seier for oss, sa Brendan Rodgers til BBC.

Agger-mulighet etter 50 sekunder Fulham tok turen til Anfield uten verken John Arne Riise eller Brede Hangeland i dagens kamp mot Liverpool, og fikk det riktig så tøft mot laget fra Beatles-byen.

Både Glen Johnson og Phillipe Coutinho var tilbake fra start for hjemmelaget etter flere ukers skadeavbrekk, og det var også de røde som åpnet klart best.

Bare sekunder ut i oppgjøret, fikk Daniel Agger en god mulighet til å sende Liverpool i ledelsen etter en dødball, men skuddet fra rundt ni meter føyk himmelhøyt over Marteen Stekelenburg i Fulham-målet.

Bedre skulle det imidlertid bli 23 minutter ut i oppgjøret.

To kjappe Et frispark fra Steven Gerrard havnet etter hvert hos Luis Suarez, som stusset ballen videre bakover. Bak spissen kom Fulhams Fernando Amorebieta, som var uheldig og headet ballen i sin egen arm og inn i mål bak en sjanseløs Stekelenburg.

Etter scoringen fortsatte hjemmelaget å trøkke på, og bare tre minutter senere var 2-0 et faktum.

På en corner var det nok en gang Gerrard som var nest sist på ballen, før en umarkert Martin Skrtel fikk heade ballen hardt og kontant inn bak Fulhams nederlandske sisteskanse fra kort hold.

Suarez' sjuende Bortelaget hang ikke med på notene i det hele tatt gjennom stort sett hele første omgang, og ni minutter før pause fikk de svi nok en gang.

En glimrende gjennombruddspasning fra Jordan Henderson fant etter hvert Suarez, som alene med Stekelenburg satte inn sitt sjuende mål for sesongen.

Liverpool gikk dermed til pause med en høyst fortjent 3-0-ledelse, etter å ha tidvis storspilt mot et svakt Fulham-lag.

Suarez' åttende Andre omgang startet med et smell, og i løpet av de tre første minuttene, hadde både Suarez og Daniel Sturridge flere gigantmuligheter for å øke ledelsen, men Stekelenburg avverget farlighetene mesterlig, og Fulham slapp med skrekken.

Liverpool fortsatte imidlertid stormløpet, og ni minutter ut i omgangen lå nok en ball inne i londonernes mål.

Kieran Richardson fant ut at det var lurt å drible mot mål med Henderson i ryggen. Gerrard fikk etter hvert snappet opp ballen, og tredde igjennom Suárez som dro av Senderos og satte inn sitt andre for dagen ved nærmeste stolpe.

Brendan Rodgers menn fortsatte å maltraktere stakkars Fulham utover i omgangen, men verken Coutinho, Suarez eller Sturridge maktet å øke ledelsen ytterligere.

Liverpool kunne dermed rusle av banen med en svært overbevisende 4-0-seier på Anfield.

 

 MÅLTYV:  Luis Suarez scoret to av målene i Liverpools 4-0-seier hjemme mot Fulham lørdag. FOTO: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
MÅLTYV: Luis Suarez scoret to av målene i Liverpools 4-0-seier hjemme mot Fulham lørdag. FOTO: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer