- Kvalm av Grahn

Her - i duell med Odds Ronny Deila - forsøker Vålerengas Tobias Grahn å filme seg til straffespark 13 minutter før full tid. Det likte Odd-spilleren dårlig.

ULLEVAAL (Dagbladet): - Jeg blir kvalm av at han forsøker å ødelegge kampen på en så ussel måte. Det var rett og slett det største skuespillet jeg har sett i hele min karriere. Jeg hadde eksplodert om dommeren hadde latt seg lure der, sier Odd-stopper Ronny Deila til Dagbladet.

Kompliment

- Det er få som er bedre enn Tobias Grahn når ting stemmer for ham. Det gjorde det ikke i dag, og det får vi i forsvaret ta som et kompliment. Han som er så rask, burde heller forsøkt å spille ballen rundt en treg stopper som meg. I så fall kunne han klart å avgjøre kampen på en fair måte, sier Ronny Deila.

Han var med på å vinne cupfinalen for to år siden, og synes det er tungt å svelge at det ble tap i år.

- Jeg tror Vålerenga føler at de var heldige som vant denne finalen. Vi hadde et par kjempesjanser ved Morten Fevang og Anders Rambekk, og føler at vi gikk ned med flagget til topps. Men all ære til Vålerenga også, de var solide bakover, sier Ronny Deila.

Akevittglass

Han tar opp den lille trøstepokalen og studerer den.

- Denne blir litt puslete når du har en stor en fra før av. Det var ølbøtta jeg ville ha. Denne duger bare som akevittglass, sier Deila - og klarer å sette opp et lite smil.

Deilas stopperkollega - Jan Frode Nornes - var også i en del dueller med VIF-svensken, og mener at Grahn ødelegger for seg selv med sitt skuespill.

- Den dagen han legger av seg de verste unotene, vil han bli en veldig god fotballspiller.

Og Tobias Grahn innrømmer glatt at det gule kortet for filming var på sin plass:

- Det var dårlig filming fra min side. Normalt er en-mot-en-situasjoner min styrke, men jeg var så sliten og tung i beina. Hadde jeg hatt mer krefter, ville det stått 2- 0. Da ville det ikke vært noe problem å runde forsvarsspilleren.

IKKE AKKURAT BERGMAN: Vålerengas Tobias Grahn faller som en død flue innenfor Odds sekstenmeter. Odd-forsvarer Ronny Deila er uskyldig. - Jeg hadde eksplodert om dommeren hadde latt seg lure der, sier Deila.