Premier League

- Kvalmende

De rasistiske angrepene på Marcus Rashford overskygger Manchester Uniteds sjokktap for Crystal Palace i engelske søndagsaviser.

TØFT: Nok en gang ble en av Ole Gunnar Solskjærs spillere utsatt for et ynkelig angrep da han bommet på straffe. Denne gangen gikk det utover Marcus Rashford. Foto: NTB scanpix
TØFT: Nok en gang ble en av Ole Gunnar Solskjærs spillere utsatt for et ynkelig angrep da han bommet på straffe. Denne gangen gikk det utover Marcus Rashford. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Manchester United - Crystal Palace 1-2

MANCHESTER (Dagbladet): Vondt ble til verre for Ole Gunnar Solskjær og Manchester United i går. 1-2-tapet for Crystal Palace er under alle standarder nordmannen selv setter for laget.

Da Marcus Rashford bommet på straffe - og ble utsatt for rasistisk hets på sosiale medier - ble det i sum en nitrist aften på Old Trafford.

At nok en farget spiller hos Manchester United blir angrepet på det mest ynkelige, er også hovedfokuset i engelske søndagsaviser.

- Kvalmende, skriver The Sun, som har Rashford som hovedoppslag på sporten. Det samme har Sunday Mirror.

- Forent mot rasisme, skriver avisa, med et bilde av Rashford som tar seg til ansiktet.

Videre heter det:

- En rasende Ole Gunnar Solskjær repeterte kravet om handling mot Twitter-trollene, etter at Rashford - som den siste av stjernene - ble utsatt for rasistisk hets. Den 21 år gamle spissen var målet for en serie kvalmende poster bare sekunder etter at han misset på sitt første straffespark i karrieren etter 70 minutter.

Mandag ble Paul Pogba utsatt for rasisme etter at han bommet på straffesparket mot Wolverhampton. Nå skjedde nøyaktig det samme igjen, bare at hovedpersonen heter Rashford.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer