Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvaløysletta-jentene klar for sletta

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Varmen og gjenglemt solkrem bekymrer Dagbladets Norway Cup-jenter. Men banen ser bra ut: - Veldig høyt gras. Men det ser deilig ut, sier Lisa Hansen og Katrine Stokmo.

I dag spiller småjentelaget til Kvaløysletta sin første kamp mot Stabæk på bane 12. De vet fint lite om motstanderen, men tar dem på alvor:

- De er sikkert veldig gode, sier Katrine.

I går spiste jentene sitt første måltid i Ekeberghallen. Og brødskivene gikk ned på høykant under lunsjen:

- Jeg spiste ti brødskiver, forteller Katrine.

Lisa nøyde seg med fem.

Høyt gras

Etter maten tok jentene med Dagbladet for å se nærmere på dagens matchbane. Og sev om graset var litt høyt, er jentene fornøyd med litt variasjon fra de hjemlige grusbanene.

- Det er ikke så vondt å dette, mener noen.

- Det blir kanskje litt tyngre å løpe. Og så triller ikke ballen så langt på gras som på grus.

I går hadde de også trekning av draktnummer. Sist var det nemlig førstemann til mølla, og en viss strid om de gjeveste numrene. Både Lisa (nummer 3) og Katrine (nummer 6) er fornøyde.

- Jeg tror de fleste ble fornøyd denne gangen, sier trener Asbjørn Henriksen.

Etter ankomsten til Oslo fra Tromsø i går morges er det varmen og solsteika som har vært den største utfordringen for jentene.

Solkremen er hjemme

- Solkrem er ikke en naturlig del av innholdet i medisinskrinet vårt, sier Henriksen.

I dag har jentene klare ordre om å få i seg masse vann, og å slappe av og samle krefter i skyggen fram mot kampen klokka 16.25.

MATCHBANEN: Her på bane 12 på Ekeberg debuterer Lisa Hansen, Katrine Stokmo og de andre jentene fra Kvaløysletta mot Stabæk i dag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media