Kvarter for Tollefsen i Columbus-seier

Rakk enda en utvisning.

Columbus Blue Jackets scoret ett mål i hver periode og slo St. Louis Blues 3-0. Ole Kristian Tollefsen fikk to minutter.

Nordmannen spilte en heller anonym kamp søndag. Han var på isen i 15.05 minutter fordelt på 21 bytter. Han pådro seg en tominutters utvisning etter vel 19 minutter i tredje periode.

Manny Malhotra, Rick Nash og Jason Chimera scoret målene for hjemmelaget som vant en klar seier. Pascal Leclaire spilte en god kamp mellom stengene for Columbus som hadde 13.254 elleville hjemmesupportere på tribunen.

Columbus Blue Jackets har hatt en veldig fin start på sesongen. Laget har ikke startet bedre på de sju årene det har spilt i National Hockey League. Ikke rart både spillerne og lederne har det gøy.

- Alle koser seg, og så lenge vi spiller som vi gjør i øyeblikket, har vi grunn til å være optimister, sa keeper Leclaire etter kampen.

(NTB)

TØFF TYPE: Blues\' Jamal Mayers prøver å komme seg forbi Ole-Kristian Tollefsen, men det vil ikke nordmannen ha noe av. Foto: AP
TØFF TYPE: Blues\' Jamal Mayers prøver å komme seg forbi Ole-Kristian Tollefsen, men det vil ikke nordmannen ha noe av. Foto: AP Vis mer