- Kveldens kamp er en finale

Lisboa-stjerne lover revansje mot Man. Utd.

• Direkte i kveld: Følg kveldens Champions League-kamper direkte på live.dagbladet.no 

(Dagbladet.no): For Sporting Lisboa er kveldens møte med Manchester United siste sjanse til å melde seg på i kampen om avansement til Champions League-kvartfinalene.

Det akter Joao Moutinho - som angivelig blir fulgt tett av nettopp Manchester United - å gjøre.

- For oss er kveldens kamp en finale, sier 21-åringen til Sky Sports.

Portugiseren sier sjøltilliten i stallen er stor - og at frykten er tilsvarende liten.

- Vi fortjente ikke å tape i Lisboa, det rettferdige hadde vært uavgjort. Nå har vi sjansen til å revansjere oss i England, sier han offensivt.

En seier på «Drømmenes teater», vil være en drøm som går i oppfyllelse, slår han fast, og avviser at de unge Sporting Lisboa-spillerne blir stående med lua i hånda.

Alex Ferguson, som i går ble tiltalt for lørdagens dommerutskjelling, er antatt å spare noen av sine største stjerner i kveld.

FORRIGE MØTE: Cristiano Ronaldo (i midten) og Manchester United slo Sporting Lisboa i Portugal. Det synes Joao Moutinho at var et urettferdig resultat, og i kveld vil han revansjere seg. Foto: ARMANDO FRANCO/SCANPIX
FORRIGE MØTE: Cristiano Ronaldo (i midten) og Manchester United slo Sporting Lisboa i Portugal. Det synes Joao Moutinho at var et urettferdig resultat, og i kveld vil han revansjere seg. Foto: ARMANDO FRANCO/SCANPIX Vis mer

Wayne Rooney er uansett aktuell på grunn av en skade, som riktignok kan være leget allerede til mandagens møte med Fulham.