Kveldskamp ble nedtur for TV 2

VIF - Lyn med lave seertall.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

440.000 seere i snitt fulgte byderbyet mellom Vålerenga og Lyn Oslo onsdag kveld. - Det er mindre enn vi har hatt på eliteseriekampene hittil i år, sier TV 2s sportssjef Bjørn Taalesen.

Kampen startet først etter 21-nyhetene.

- Jeg tror ikke tidspunktet betyr så mye. Det er heller det at folk ikke er vant til å bruke hele onsdagen til fotballtitting. Samtidig ble det sendt avsluttende LOST-episoder på en annen kanal, sier Taalesen til NTB.

TV 2 sendte også Brann - Aalesund på Zebra (130.000 seere i snitt).

- Det ble kanskje litt for mye fotball. Vi sendte fra 18.00 til midnatt. Vi har hatt fantastiske fotballtall så langt, men må se på balansen i programtilbudet. Vi skal passe oss for ikke å tippe over. Onsdagens tall ble en tankevekker, sier Taalesen.

Totalt hadde TV 2 (inkludert Zebra) en markedsandel på rundt 40 prosent.

(NTB)

INGEN SUKSESS: Lokalderbyet mellom VIF -Lyn startet rekordsene 21.25, men seermessig gikk det ikke slik TV 2 hadde håpet. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet
INGEN SUKSESS: Lokalderbyet mellom VIF -Lyn startet rekordsene 21.25, men seermessig gikk det ikke slik TV 2 hadde håpet. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer