Kvik lokker Fladmark

I fjor ble Sture Fladmark kåret til årets trener i Norge. I høst mistet han jobben i Lyn. Nå vurderer han å ta over Kvik Halden i 2. divisjon.

- Kvik Halden kontaktet meg, og det er en mulighet for meg, sier Sture Fladmark til Dagbladet.

Han har fått flere henvendelser fra interesserte klubber, men har nektet å kommentere noe som helst så lenge den bitre konflikten med Lyn har vært advokatmat.

I helga løste saken seg da Trenerforeningens formann Cato Holm i en pressemelding beklaget at han hadde påstått offentlig at Fladmark ble sparket fra Lyn.

Han ble bare tilsidesatt som hovedtrener, men for Fladmark, som har vært i klubben i 14 år, og lojalt stilt seg bak klubbens stadig nye hovedtrenere, var det aldri aktuelt å tåle denne ydmykelsen.

- Saken har vært en belastning. Jeg har ikke klart å koble av. Derfor har jeg nå dratt på to ukers ferie til kompiser i Spania, sier han.

Vil ha jobb

Fladmark skal bruke ferien til å tygge på henvendelsen fra Kvik Halden og tar en beslutning når han kommer hjem.

- Jeg er veldig sugen på å fortsette som trener, sier han.

- Er 2. divisjon en nedtur for deg, som ble årets trener i fjor?

- Det kommer an på klubbens potensial og struktur. Sånn sett ser jeg ikke på det som et tilbakesteg.

Kvik Halden ligger nå på tredjeplass i sin avdeling - 13 poeng bak for lengst opprykksklare Pors Grenland. Men Fladmarks mulige nye arbeidsgiver slo Pors 3- 2 på bortebane i helga, og har høye ambisjoner.

Rask beslutning

- Vi vil bli bedre og klatre i divisjonssystemet, sier Kvik Haldens sportslige leder Bjørn Brevig.

Derfor har klubben ønske om et langsiktig samarbeid med Fladmark.

- Sture Fladmark er et interessant navn for oss, men vi er ikke ferdig med prosessen ennå, sier Brevig, som snart skal ha nye samtaler med Fladmark.

- Det skjer i løpet av ei ukes tid.