SPILTE EN GOD OMGANG: Mats Møller Dæhli fikk en omgang for Cardiffs reservelag i går kveld, og gjorde sine saker, etter rapportene derfra å dømme, godt. 
Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpix
SPILTE EN GOD OMGANG: Mats Møller Dæhli fikk en omgang for Cardiffs reservelag i går kveld, og gjorde sine saker, etter rapportene derfra å dømme, godt. Foto: Chris Fairweather/Huw Evans Agency / NTB scanpixVis mer

- Kvikk med føttene, gode ballberøringer og god oversikt

Møller Dæhli får skryt etter debuten i Cardiff-drakt.

(Dagbladet): Mats Møller Dæhli debuterte for Cardiff-reservene i går kveld, og får skryt etter gårsdagens 3-1-seier over erkerival Swansea.

Dæhli spilte en omgang for bortelaget på høyrekanten, og imponerte tilskuerne.

- Den unge vingen spilte sin første kamp på syv uker, og imponerte med god nærteknikk og styrke i sin første opptreden i Cardiff-drakten, skriver klubben i sin offisielle kamprapport, og får støtte av WalesOnlines Cardiff-korrespondent Terry Phillips.

- Kvikk med føttene, gode ballberøringer og god oversikt. God debut, oppsummerer Phillips på Twitter.

Manager Ole Gunnar Solskjær var også tilstede i Swansea, og Mats Møller Dæhli er aktuell for en plass i troppen som reiser til Bolton for å spille FA-cup lørdag, og videre til møtet med Manchester United neste tirsdag.

- Jeg syns jeg var skarp og gjorde mye bra, men jeg har fortsett et lite stykke igjen til full fitness, men jeg synes det var deilig å komme i gang, sier Dæhli selv til TV 2.

- Det er bare å vise seg frem på trening, og så fikk jeg en fin gjennomkjøring nå. Dersom jeg får sjansen i løpet av de neste ukene så skal jeg prøve å ta den også. Jeg får bare prøve å gjøre det beste jeg kan hele tiden, sier unggutten.

WalesOnline spår forøvrig at Magnus Wolff Eikrem får sin debut fra start når Cardiff gjester Bolton.