Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvinne i svart BH pekes ut som Bayern-høydepunkt

Kjedet seg - stormet banen.

SØRGET FOR LIV:  26 år gamle Nadine mente det var for lite action, og stormet banen. Til slutt ble hun overmannet av vaktene. Foto: NTB Scanpix
SØRGET FOR LIV: 26 år gamle Nadine mente det var for lite action, og stormet banen. Til slutt ble hun overmannet av vaktene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

GARMISCH-PARTENKIRCHEN (Dagbladet): Bayern München har lagt bak seg et fantastisk 2013. I vår kunne klubben se tilbake på Bundesliga-gull, Champions League-tittel og cupgull.

Det fortsatte med seier over Chelsea i den europeiske supercupen, og triumf i klubb-VM. Nå leder laget Bundesliga.

Dette feires med en bildekavalkade i dagens utgave av storavisa Bild. Avisa trekker også fram en annen episode som gjorde inntrykk på Allianz Arena:

En vilter kvinne i svart BH.

Kjedet seg 27. april satt den 26 år gamle Nadine på tribunen og så kampen mot Freiburg. Dette var første gang hun var på Allianz Arena overhodet.

Hun kommer opprinnelig fra Niederbayern, og hadde vunnet billett gjennom et radioshow. Hun satt rett bak den ene trenerbenken.

Etter hvert som begivenhetene skred fram, begynte hun å kjede seg.

Hva gjør du da?

FULL FART:  - Årets vakreste sprint, skriver Bild om ferden over Allianz Arena. Foto: NTB Scanpix
FULL FART: - Årets vakreste sprint, skriver Bild om ferden over Allianz Arena. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For Nadine var saken grei. Hun tok av seg overdelen. I bare BH-en stormet hun ut på banen.

Dette er slett ikke hverdagskost på Allianz Arena, der «ordnung» råder. 71.000 tilskuere gispet og jublet om hverandre, mens vaktene fikk en pikant oppgave kastet i fanget.

Høydepunkt - Årets vakreste sprint! skriver Bild, og trekker fra banestormingen som et av Bayern-høydepunktene i 2013.

Til avisa sier Nadine at hun ville gi kampen «et spark bak». Og det gjorde hun tydeligvis, all den tid episoden trekkes fram også i dag. Måten en av vaktene overmanner henne på, er ubetalelig kost.

Fem titler, trenerskifte og Nadine: Der har du Bayern-året i et nøtteskall.

PS: Bundesliga starter opp igjen 24. januar. Bayern München møter Borussia Mönchengladbach borte.

GAME OVER:  Om jobben ikke ble utført veldig elegant, klarte en av vaktene til slutt å stoppe den viltre kvinnen. Foto: NTB Scanpix
GAME OVER: Om jobben ikke ble utført veldig elegant, klarte en av vaktene til slutt å stoppe den viltre kvinnen. Foto: NTB Scanpix Vis mer