Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvinne utbryter plutselig: «Jeg kan se det»

Golfstjerne Brooks Koepka forteller en morsom historie fra nakenfotograferingen for ESPN Body Issue.

FIRE MAJORS: Brooks Koepka har blant annet vunnet fire major-turneringer i golf. Foto: Sam Greenwood/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
FIRE MAJORS: Brooks Koepka har blant annet vunnet fire major-turneringer i golf. Foto: Sam Greenwood/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske golfstjerna Brooks Koepka (29) kunne i 2019 avsløre at han hadde gått ned 11 kilo i løpet av noen måneder. Da han ble spurt hva som var grunnen, sa han kort: «Dere vil få se».

Seinere annonserte Koepka via sosiale medier at han var med i det amerikanske magasinet ESPN Body Issue, hvor han hadde tatt av seg alle klærne foran 30-40 personer på en golfbane.

I podcasten Pardon My Take forteller 29-åringen om en spesiell hendelse som skjedde under fotograferingen.

- Det er faktisk en morsom historie om dette. Vi fotograferte på golfbanen, og de stengte ikke banen. Treneren min driver med trening, folk spiller, du kunne se. Og det de ikke forteller deg, er at sminkørene rett og slett står rett foran deg. Hele tiden mens fotograferingen pågår, sier Koepka med latter i stemmen og fortsetter:

- Så det er, jeg vet ikke, det begynner å bli seint, vi begynner å bli trøtte, men det har blitt litt kjølig. Det er rundt 15 grader og det begynner å duskregne. Det er i ferd med å bli kaldt.

Det er da en kvinne kommer med en sporadisk kommentar som Koepka ikke glemmer med det første.

- Jeg har ikke klaget hele dagen, og mumler noe slik som: «Dæven, det er kaldt». Og kvinnen har ikke sagt noe som helst hele dagen, før hun plutselig utbryter: «Jeg kan se det».

Både Koepka og intervjueren begynner å le. For dem som ikke skjønner hva Koepka tenkte da kvinnen sa disse fire ordene, så er det slik at en nedre kroppsdel på menn har en tendens til å krympe når det er kaldt.

- Jeg sier: «Er du seriøs?». Hun svarer: «Nei, nei, nei! Gåsehuden, gåsehuden!» Jeg bare, «særlig!», sier Koepka.

- Helt ærlig, det reddet dagen min. Jeg tenkte at dette var fantastisk, sier han videre.

Koepka vant sin første seier på PGA-touren i 2015. Han har blant annet vunnet fire major-turneringen på golfbanen (US Open i 2017 og 2018) og PGA Championship (2018).

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!