Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvinnefotballen aksepterer millionkutt

NFF skal spare 2,4 millioner.

FINNER SEG I KUTT: Kvinnefotballen - her representert ved tapende cupfinalist Trondheims-Ørn - aksepterer de varslede millionkuttene fra Norges Fotballforbund på visse vilkår.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
FINNER SEG I KUTT: Kvinnefotballen - her representert ved tapende cupfinalist Trondheims-Ørn - aksepterer de varslede millionkuttene fra Norges Fotballforbund på visse vilkår.Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Serieforeningen og Norges Fotballforbund (NFF) er enig om mindre penger til kvinnefotballen neste sesong, melder TV 2 og NRK.

Hver toppserieklubb får 200.000 kroner mindre å rutte med. Totalt spares det 2,4 millioner kroner.

- Klubbene i Toppserien er fortsatt av den oppfatning at det er inngått en bindende avtale mellom klubbene og NFF som gjelder ut 2012. Med tanke på usikkerhet rundt budsjettprosessen er klubbene likevel villige til å imøtekomme NFFs forslag til kutt under visse forutsetninger, sier Serieforeningens leder, Ulla Britt Wiig Kristensen til TV 2 Sporten.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!