UHELDIG: En kvinnelig tilskuer ble truffet av en baseball i USA. Foto: Brian Blanco/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
UHELDIG: En kvinnelig tilskuer ble truffet av en baseball i USA. Foto: Brian Blanco/Getty Images/AFP/NTB ScanpixVis mer

Kvinnelig baseball-tilskuer maks uheldig: - Det var ikke noe pent syn

Stygg episode da kvinne ble truffet av baseball.

(Dagbladet): En kvinnelig tilskuer var veldig uheldig da hun ble truffet rett i ansiktet av en baseball i USA fredag. Det var under MLB-kampen mellom Tampa Bay Rays og Chicago White Sox at Steven Souza Jr. sendte av gårde ballen som traff kvinnen.

Ballen gikk gjennom en liten åpning mellom to sikkerhetsnett, en åpning som bare var litt større enn en baseball. Hun ble seinere fraktet ut av stadion på båre.

SJEKKET TILSTANDEN: Steven Souza Jr. ser om den kvinnelige tilskueren har det bra. Foto: Brian Blanco/Getty Images/AFP/NTB Scanpix
SJEKKET TILSTANDEN: Steven Souza Jr. ser om den kvinnelige tilskueren har det bra. Foto: Brian Blanco/Getty Images/AFP/NTB Scanpix Vis mer

Souza var tydelig preget da han så at han hadde truffet en tilskuer. Etterpå gikk han bort til kvinnen for å se hvordan det gikk med henne.

- Det så ut som jeg traff henne rett i øyet, det var ikke noe pent syn. Jeg skal be for henne og håper at hun har det bra. Hun klarte å snakke til meg, hun sa noen ting. Det er aldri gøy å se slike ting, sier Souza ifølge Foxsports om hendelsen.

Souza håper nå å kunne besøke kvinnen, som ble fraktet til sykehuset etter den skremmende hendelsen. Det har ikke kommet noen meldinger om hvordan det gikk med henne.

Etter at flere fans ble truffet av ødelagte balltre og baller over flere sesonger, bestemte MLB (Major League Baseball) seg for å utvide sikkerhetsnettene på banene rundt om i USA. Likevel viste fredagens hendelse at ulykker fortsatt kan oppstå.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

- MLB gjør det de kan for å beskytte supporterne, men det der er en tøff situasjon. Du føler med personen og hennes familie, og håper på det beste, sier baseballspiller Chris Sale.

Lik Dagbladet Sport på Facebook

Meninger rett i innboksen?

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta ukens viktigste saker fra Dagbladet Meninger hver fredag. Nyhetsbrevet kan inneholde annonser. Du kan når som helst melde deg av.