ALVORLIG SKADET:  En kvinnelig supporter fikk en del av et balltre i ansiktet under en baseball-kamp i Boston. Kvinnen ble fraktet bort på båre og senere til et sykehus. Foto: AP Photo/Charles Krupa/NTB Scanpix.
ALVORLIG SKADET: En kvinnelig supporter fikk en del av et balltre i ansiktet under en baseball-kamp i Boston. Kvinnen ble fraktet bort på båre og senere til et sykehus. Foto: AP Photo/Charles Krupa/NTB Scanpix.Vis mer

Kvinnelig supporter alvorlig skadet etter å ha fått deler av et balltre i ansiktet

Dramatiske scener i Boston.

(Dagbladet): En kvinnelig baseball-fan kjemper for livet etter å ha fått en del av et balltre i ansiktet.

Kvinnen var på Fenway Park for å overvære oppgjøret mellom Boston Red Sox og Oakland Athletics. Oaklands Brett Lawries balltre knakk da han slo til en ball. Bare øverste delen var igjen i Lawries hånd, mens resten fløy gjennom luften og traff kvinnen som var på kampen med sin mann og sønn, skriver flere medier.

Medisinsk personell kom raskt på plass for å bistå damen som var dekket i blod, skriver Daily Mail.

Etter flere minutter med behandling ble hun rullet bort på båre og fraktet til Beth Israel Deaconess Medical Center, skriver Boston Globe.

- Våre tanker og våre bønner går til kvinnen som ble truffet av balltreet og hennes familie, sier Red Sox-manager John Farrel til avisen.

En tilskuer som satt like ved, beskriver hendelsen som dramatisk.

- Balltreet knakk i to nesten på toppen og traff henne i pannen. Det var mye blod. Jeg tror aldri jeg har sett så mye blod, sier Alex Merlasof Brookline til Boston Globe.

Det er ikke kjent hvordan det går med kvinnen.

 FRAKTET BORT:  Medisinsk personell hjelper kvinnen som fikk en del av et balltre i anisktet bort. Foto: AP Photo/Charles Krupa/NTB Scanpix.
FRAKTET BORT: Medisinsk personell hjelper kvinnen som fikk en del av et balltre i anisktet bort. Foto: AP Photo/Charles Krupa/NTB Scanpix. Vis mer