Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvinnen som kjørte på Brann-treneren var helt fra seg. Han måtte selv be henne tilkalle hjelp

- Jeg var her helt rolig, og ikke litt stresset en gang.

VED GODT MOT: Lars Arne Nilsen fleiper allerede om ulykka, skriver BT.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
VED GODT MOT: Lars Arne Nilsen fleiper allerede om ulykka, skriver BT. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer

(Dagbladet): Brann-trener Lars Arne Nilsen (51) slapp med skrekken etter at han ble rygget på av en bil i USA denne uka.

Påkjørselen skjedde i en blindgate på et lukket område da Nilsen lå og solte seg. Han ble raskt fraktet til sykehus, og det ble konstatert at han ikke hadde pådratt seg bruddskader eller indre blødninger.

Nå snakker han ut til Bergens Tidende om hvordan han opplevde det som skjedde.

- Jeg var helt avslappet, og rakk ikke å spenne magemusklene. Jeg synes nesten det er rart at det ikke smalt skikkelig. Jeg tenker på det nå, hvor mye mer vekt som det skulle ha tatt for at brystkassa kollapset og hjerte og lunger gikk med. Hadde det vært nok at en mann kjørte bilen i stedet for en kvinne? sier Nilsen til Bergens Tidende.

Kvinnen, som er fra Venezuela, var helt fra seg, og Nilsen måtte selv be henne om å tilkalle hjelp.

- Jeg var her helt rolig, og ikke litt stresset en gang. Jeg kjente at jeg pustet greit. Men jeg så at bilen sto der, og skjønte hva som måtte ha skjedd, sier Nilsen, som har snakket med, og tilgitt kvinnen i ettertid.

Brann er for tiden på treningsleir i Bradenton i Florida hvor ulykken skjedde.

Lars Arne Nilsen skrev i november under på en ny treårskontrakt med Brann. 51-åringen tok over etter Rikard Norlings fiasko med klubben fra Bergen. Nilsen snudde den dårlige trenden og førte Brann til opprykk fra 1. divisjon på første forsøk.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram