BEKLAGER: Billy Joe Saunders skal kjempe om WBO-tittelen i mellomvekt i september. Men nå har fokuset havnet på noe helt annet. Foto: NTB Scanpix
BEKLAGER: Billy Joe Saunders skal kjempe om WBO-tittelen i mellomvekt i september. Men nå har fokuset havnet på noe helt annet. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Kvinner er til for rydding, matlaging, vasking og sex

Men nå beklager bokseren uttalelsene sine.

(Dagbladet): Bokseren Billy Joe Saunders har nok skaffet seg en rekke nye uvenner etter at han kom med uttalelser om kvinnens oppgaver her i livet.

- Til for rydding, mat, vasking og sex I et intervju publisert på YouTube i forrige uke blir bokseren spurt om hva han mener om dameboksing.

- Kvinner er til for å rydde, lage mat, vaske og for sex. Det er er ikke meningen at de skal ta på seg hjelm og bli slått i ansiktet, sier Saunders i videoen, ifølge irske Independent.

Engelske Billy Joe Saunders skal møteregjernde WBO-mester i mellomvekt, Andy Lee, i september.

Men det var neppe fokuset på kvinnens rolle Saunders ønsket seg på forhånd.

Beklager I samme intervju nevner Saunders den kvinnelige irske bokseren Katie Taylor, som tok gull under London-OL i 2012 i lettvekt. Saunders skryter av Taylor, som skal ha slått den regjerende verdensmester i amatørboksing på herresiden.

REAGERTE: Irske Katie Taylor tok seg nær av uttalelsene til Billy Joe Saunders, og skrev at hun synes synd på kona og dattera til bokseren. Foto:AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ / NTB Scanpix
REAGERTE: Irske Katie Taylor tok seg nær av uttalelsene til Billy Joe Saunders, og skrev at hun synes synd på kona og dattera til bokseren. Foto:AFP PHOTO / TOBIAS SCHWARZ / NTB Scanpix Vis mer

- Jeg må si at Katie Taylor har gjort de utrolig bra, og en gang sko hun Frankie Gavin under en sparring. Men spøk til side, så er det min mening om kvinneboksing. Jeg er bare en sexgal mann, sier Saunders videre i intervjuet.

Naturlig nok fikk det Katie Taylor til å reagere.

- Jeg synes synd på kona og dattera hans om det er hans syn på kvinner, tweetet Taylor.

Nå har bokseren innsett at en beklagelse er på sin plass.

- Alt det jeg sa om kvinner var bare en spøk. Katie Taylor er en veldig god bokser. Jeg har respekt for kvinneboksere. Jeg sier ikke at kvinner ikke burde bokse, det er deres valg, og mener de er bra for sporten, beklager Saunders, ifølge Independent.

- Jeg beklager. Hvis noen ble støtt, så ber jeg om unnskyldning. Når dere ser meg, så gi meg en klem - så skal jeg klemme dere tilbake, lover bokseren.

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram