Kvisvik - Branns redning

BERGEN (Dagbladet): Raymond Kvisvik har scoret 12 mål i årets serie (for Moss og Brann). - Det har gått over all forventning, sier han. Sammen med Svante Samuelsson har Kvisvik blitt redningen for Brann.

Og Kvisvik er innstilt på å spille for Brann neste sesong, også.

- Jeg har ikke hørt noe fra andre klubber og har fire sesonger igjen i kontrakten. Uten skader i vinter kan jeg forhåpentlig se fram til en enda større sesong for Brann neste år, sier han.

Brann-manager Kjell Tennfjord fikk styrets tillatelse til å bruke penger i sommer. Han kjøpte inn Kvisvik, Samuelsson og Wassberg. Og i løpet av høsten har Brann konkurrert blant vinnerlagene.

Trener-avklaring

Harald Aabrekk overtok ansvaret fra og med 7. juli, dagen etter at Brann hadde inntatt bunnplassen med 0- 2-tap mot Sogndal. Etter det har Brann vunnet åtte kamper, spilt to uavgjorte og tapt to kamper.

Direktør Harry Herstad regner med å ha en avklaring om trenerspørsmålet i dag. Aabrekk sier at han vil fortsette å ha ansvaret under kampene, i et nært samarbeid med Kjell Tennfjord.

- Det vil bli avgjort mellom Brann og forbundet, sier Aabrekk, som også vil fortsette som assistenttrener for Semb.

Nye spillere

- Vi vil investere i tre eller fire nye spillere, deriblant en keeper, sier Kjell Tennfjord.

Han har vært og sett på to lovende ungdommer i Estland. Midtbanespilleren Maksim Smirnov (18) og flankespiller og spiss Andres Oper (20) spiller for tidligere Brann-trener Teitur Tordarsons klubb FC Tallin.