Kvisvik: - Vi burde ha vunnet

Smilte til tross for lårhøne.

STAVANGER (Dagbladet.no): Viking – Fredrikstad 1-1.

Raymond Kvisvik haltet ut med ei skikkelig lårhøne, men smilte likevel bredt etter kampen mot Viking i Stavanger.

- Ut fra spill og sjanser skulle vi jo ha vunnet, sier Kvisvik til Dagbladet.no.

I utgangspunktet var nok han og Fredrikstad fornøyd med ett poeng i Stavanger, hvor laget som oftest har tapt.

- Men vi har en god første-ellever og dyktige folk på benken. Vi har hatt en god forsesong og fortsetter når det gjelder, så dette kan bli veldig bra til slutt, mener Kvisvik og legger armen omn halsen på Vikings Ragnvald Soma.

Soma: Hjemmebane skal være vår borg

- Kjekt å se deg, hilser Kvisvik. De har vært lagkamerater i Brann, men i går var Soma en skuffet mann. Sjøl om han ble kåret til dagens Viking-spiller og kom greit fra debuten på hjemmebane, er ett poeng for lite for et Viking-lag med ambisjoner om å hevde seg i toppen.

- Vi mister ballen for fort. Supporerne betaler for å se at vi vinner kamper. Vi skal bygge Viking Stadion til ei borg, det skal være fælt for andre lag å komme hit. Da må vi slutte å gi bort mål, sier Ragnvald Soma.

POENGDELING: FFK-keeper Rami Shaaban rydder opp i Stavanger. Foto: Scanpix
POENGDELING: FFK-keeper Rami Shaaban rydder opp i Stavanger. Foto: Scanpix Vis mer

- Konsentrasjonssvikt

Viking-trener Tom Prahl prøvde å smile tappert etter den skuffende forestill.ingen av hjemmelaget.

- Fredrikstad er ikke et dårlig fotballag. De lå svært kompakt bakover, og det var vanskelig både å komme rundt og inn i bakrom. Jeg kan ikke klage på spillernes innsats og vilje, sier Prahl.

Han kaller Fredrikstads utligning for en konsentrasjonssvikt i Viking-forsvaret. Hjemmelaget hadde tatt ledelsen i angrepet minuttet før.

- Da er det slik at man ofte ubevisst senker guarden og skuldrene litt. Det klarte Fredrikstad å utnytte, vi burde ha klart å forhindret det, sier Prahl.