Kvisvik & co tapte gruppefinalen

Møter Belgia i kvartfinalen i futsal-EM.

Norge tapte 2-5 mot Tsjekkia i gruppefinalen i futsal-EM torsdag. Dermed blir Belgia motstander i den historiske kvartfinalen fredag.

Norge var klar for sin første kvartfinale i et EM allerede før torsdagens oppgjør mot Tsjekkia, og brukte kampen til å eksperimentere.

- Vi ble enige om å teste ut en del nye elementer både offensivt og defensivt. Nå så vi hva som fungerte og hva som ikke gjorde det, og det tar vi med oss til kampen i morgen, sa en av Norges målscorere, Eirik Marius Folgerø.

Belgia er absolutt overkommelig motstand for Raymond Kvisvik og co. Senest i gruppespillet i EM i 2004 ble det 4-3-seier til Norge. Kaptein Henrik Arnesen gleder seg til fredagens oppgjør.

- Vi slo Belgia i en forrykende kamp i EM for to år siden. Jeg har tro på at vi kan gjøre det igjen, var den klare beskjeden.

Norges annet mål ble scoret av Amarildo Lopes.

(NTB)

TIL KVARTFINALE: Det norske futsallaget tapte gruppefinalen mot Tsjekkia klart, men er klar for kvartfinale mot Belgia. Foto: Privat
TIL KVARTFINALE: Det norske futsallaget tapte gruppefinalen mot Tsjekkia klart, men er klar for kvartfinale mot Belgia. Foto: Privat Vis mer