Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvisvik åpner for FFK-farvel

Hvis han ikke får spille fra start i Fredrikstad.

Raymond Kvisvik (33) hevder han aldri har vært bedre trent på denne tiden av året, og skjønner ikke at Fredrikstad ikke skriver ny kontrakt med ham.

- Jeg har aldri vært bedre trent på denne tiden av året, og føler meg som en 23-åring, sier Kvisvik til Fredriksstad Blad.

Hans kontrakt med FFK går ut etter sesongen, men ryktene verserer om at vingen med den presise pasningsfoten kan havne i ny klubb. Blant annet Strømsgodset er nevnt som ny klubbadresse.
Opp til ledelsen
- Mitt ønske er å avslutte karrieren i FFK. Det er der jeg vil være, men hvis ledelsen ikke mener jeg er god nok, må jeg finne på noe annet.

Kvisvik er en av få store profiler i Fredrikstad, men humørsprederen er ikke garantert noen fast plass på laget fra Plankebyen.


Tre-fire år igjen
- Jeg forholder meg til at jeg er under kontrakt med FFK fram til 30. november. Det vil si at jeg den 30. mai kan forhandle med andre klubber.

- Tenker du å gjøre det?

- For å si det enkelt: Jeg føler jeg har fire eller kanskje tre år igjen av min karriere. Laget er ikke tatt ut ennå, men jeg har jo lyst til å spille fotball. Det tror jeg også omgivelsene forstår, sier Kvisvik til Fredriksstad Blad.

(NTB)

ALDRI VÆRT BEDRE TRENT: Raymond Kvisvik forstår ikke hvorfor FFK-treneren ikke bruker ham mer på laget. Foto: Scanpix
ALDRI VÆRT BEDRE TRENT: Raymond Kvisvik forstår ikke hvorfor FFK-treneren ikke bruker ham mer på laget. Foto: Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media