Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvisvik blir fotballekspert på NRK

- Et sted må man begynne.

SKAL FØLGE FOTBALLEN TETT: Raymond Kvisvik blir tredjedivisjonsspiller neste sesong. Men han fortsetter å følge Tippeligaen tett som ekspert for NRK. Her er han tett på Aalesunds Amund Skiri. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix
SKAL FØLGE FOTBALLEN TETT: Raymond Kvisvik blir tredjedivisjonsspiller neste sesong. Men han fortsetter å følge Tippeligaen tett som ekspert for NRK. Her er han tett på Aalesunds Amund Skiri. Foto: Svein Ove Ekornesvåg, Scanpix Vis mer

|||

 Raymond Kvisvik (35) blir fotballekspert på NRK neste sesong.

Kvisvik skal i første rekke være med som ekspert i studio.

- Jeg har vært med lenge i fotballen, men har ingen erfaring med dette. Et sted må man begynne, og jeg er vel kjent for å snakke rett fram. Jeg får håpe at seerne kommer til å sette pris på det de får høre, sier Kvisvik til NRK.

35-åringen har tidligere spilt i eliteserien for Moss, Brann og Fredrikstad. Han har også et proffopphold i Austria Wien bak seg. Neste sesong skal Kvisvik spille for Kvik Halden i 3. divisjon.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media