Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvisvik gambler på Helstad

MOLDE (Dagbladet): - Det betyr ikke mye å bli toppscorer, sier Thorstein Helstad. For spisskollega Raymond Kvisvik betyr det mer. Han har satset 5000 kroner på oddsen på at Helstad scorer flest mål i år.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvisvik satset sine tusenlapper før sesongstart da oddsen på Helstad var knapt åtte. Dersom Helstad forsvarer sin posisjon som toppscorer, blir Kvisvik 40000 kroner rikere søndag. - Får håpe det ikke gjør noe at jeg avslører at jeg har satset på oddsen. Jeg satset jo mine penger før serien startet. Dessuten er det vel ikke så unormalt at jeg har tro på mine lagkamerater? spør Kvisvik.

- Lett i beina

På Røkkeløkka i går scoret Helstad de to første målene og gjentok bedriften fra i fjor da han la grunnlaget for Branns 3-1 seier. Det første var et skudd fra 22 meter. På 2- 0 var han sistemann på en kontring og rundet Molde-keeperen. - Jeg følte meg merkelig lett i beina i dag. Det har gått tungt lenge. Det er på bortebane vi har misbrukt mulighetene i år. Derfor var det ekstra deilig å avslutte sesongen godt i Molde, sier Helstad som innrømmer at det frister litt å bli toppscorer. - Jeg tenker ikke så mye på det, men må innrømme at det er gøy, sier han. Brann-spissen er nå oppe i 16 mål, det samme som Lillestrøms Clayton Zane.

Fotballfest

Branns scoringslyst og spilleglede er godt nytt for Lillestrøm. Søndag blir det fotballfest i Bergen når Rosenborg kommer for å forsvare sitt tiende seriegull på rad. - Vi har planer om å avslutte skikkelig på hjemmebane. Selv om vi ikke når målet vi satte oss om seriegull, er det bare en ekstra motivasjon at Rosenborg er motstander i serieavslutningen, sier Helstad.

Hele Norges coronakart