Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvisvik håper på utsatt NM-semifinale

Men det kan han glemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Fredrikstad har hele seks spillere på skadelista foran morgendagens NM-semifinale mot Start, skriver Fredriksstad Blad.

Raymond Kvisvik er en av dem, en vond rygg gjør at FFK-vingen håper kampen blir avlyst på grunn av problemene i klubben.

- Vi skal kanskje prøve å få utsatt semifinalen.

Sier Kvisvik på fleip til avisa. Kanskje like greit dersom han ikke mener alvor.

For ifølge Norges Fotballforbunds regelverk skal kampen spilles så framt en klubb har 16 disponible spillere. Og i og med at FFK har oppført 24 mann i stallen på sin hjemmeside betyr det at 18 kan spille.

- I tillegg er det slik i cupen er at spillere ikke trenger å ha proffkontrakt for å stille. Fredrikstad får sende inn sykemeldinger til oss. Det avhenger av hvos mange spillere de har igjen, sier Thor Grønnerud i NFF til Dagbladet.no.

De fem andre som er ute eller tvilsomme for FFK mot Start: Tarik Elyounoussi (mage), Simen Brenne (feber), Michael Røn (forkjølelse), Rami Shaaban (muskelsmerter) og John-Anders Bjørkøy (hodesmell).

Sistnevnet vil gjøre alt for å spille om en finaleplass, selv om han står over dagens trening.

EGGEN FORTVILER: Raymond Kvisvik og flere andre nøkkelspillere er usikre foran møtet med Start i morgen. - Vi får se hvor mange vi får klare til kamp, sier FFK-trener Knut Torbjørn Eggen til Fredriksstad Blad. Foto: Scanpix
EGGEN FORTVILER: Raymond Kvisvik og flere andre nøkkelspillere er usikre foran møtet med Start i morgen. - Vi får se hvor mange vi får klare til kamp, sier FFK-trener Knut Torbjørn Eggen til Fredriksstad Blad. Foto: Scanpix Vis mer

- Det er for tidlig å si om jeg kan spille. En semifinale henger høyt og det er jo slike kamper man helst vil være med på, sier Bjørkøy til lokalavisa.

image: Kvisvik håper på utsatt NM-semifinale