Kvisvik-huset tvangsselges

- Skylder ni millioner.

(Dagbladet.no): Fredrikstadspiller Raymond Kvisviks mangemillionerseiendom i Saltnes legges ut for tvangssalg, skriver Dagens Næringsliv i dag.


Fredrikstad-supporterne i Plankehaugen bygget huset på dugnad for Raymond Kvisvik i 2005.

Fotballspilleren klarer ikke å gjøre opp for krav på ni millioner kroner, og Moss tingrett har allerede besluttet å igangsette tvangssalg av FFK-spillerens hus etter begjæring fra DnB NOR.


Ifølge DN har banken et krav på 7,34 millioner som Kvisvik ikke greier å håndtere. 33-åringen har fra juli i fjor til februar i år tatt pant i huset for nærmere ni millioner kroner, og kreditorene har alle tatt utleggsforretning i villaen til Kvisvik.

-  Vi har besluttet at huset skal tvangsselges, og salget skal skje gjennom en oppnevnt eiendomsmegler, sier saksbehandler Atle Lorentzen ved Moss tingrett til avisen.


Det har foreløpig ikke lyktes Dagbladet.no å oppnå kontakt med Raymond Kvisvik. Heller ikke Dagens Næringsliv har fått noen kommentarer.

Supporterklubben Plankehaugen la i forbindelse med Kvisviks overgang fra Brann ned massiv dugnadsinnsats for å få ferdig huset som nå skal tvangsselges.


-  Jeg kan ikke si noe annet enn at dette er veldig trist, sier talsperson for Plankehaugen, Jaran Berg, til Dagbladet.no.

Kvisvik-huset tvangsselges
PENGETRØBBEL: Raymond Kvisvik klarer ifølge DN ikke å gjøre opp for krav på ni millioner kroner, og nå legges huset i Fredrikstad ut for tvangssalg. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
PENGETRØBBEL: Raymond Kvisvik klarer ifølge DN ikke å gjøre opp for krav på ni millioner kroner, og nå legges huset i Fredrikstad ut for tvangssalg. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer