Kvisvik lagt inn på sykehus

Mister seriestarten.

(Dagbladet.no:) Raymond Kvisvik har vært ute av trening i halvannen uke, og i går kveld ble skuldersmertene hans forverret.

FFK-profilen oppsøkte sykehuset Østfold, og etter noen undersøkelser ble han lagt inn og han har tilbrakt natta i sykesenga. Det er en betent slimpose i venstre skulder som plager mannen med silkefoten, melder Bysiden.no.

Nå har han gitt opp å bli klar til første seriekamp mot Lillestrøm om snaue to uker.

- Det er jævlig surt at seriestarten glipper. Det er den første seriestarten jeg går glipp av i karrieren, sier han til Bysiden.

Kvisvik forteller at det er spesielt bittert siden han har følt seg godt trent i hele vinter. Han vet ennå ikke når han kommer tilbake i trening, men han har uansett mistet en viktig del av oppkjøringen.

- Nå har jeg i hvert fall fått medisin, etter ti dager med smerter. Jeg kan ikke huske sist jeg var så svimmel. Det må ha vært i russetida, sier Kvisvik.

NEDTUR FØR SERIESTART: Fredrikstad må trolig klare seg uten Raymond Kvisvik når de møter Lillestrøm i første serierunde. Foto: TERJE BENDIKSBY / SCANPIX
NEDTUR FØR SERIESTART: Fredrikstad må trolig klare seg uten Raymond Kvisvik når de møter Lillestrøm i første serierunde. Foto: TERJE BENDIKSBY / SCANPIX Vis mer