Kvisvik lurte TV 2

Supporterne skal ikke rive huset til Fredrikstad-spilleren likevel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no:) TV 2 Sporten fortalte i kveld at Fredrikstad-supporterne er så misfornøyd med Raymond Kvisviks prestasjoner denne våren at de har startet å rive huset hans.

Dette er et hus de selv startet å bygge etter at Kvisvik kom til klubben fra Brann i fjor sommer.

I et videoklipp som ble lagt ut på Plankehaugens hjemmeside, slår de løs med slegger på huset.

Reagerte på oppslag

- Det er sterkt når folk går til så drastiske tiltak. Er de så misfornøyde med meg, må jeg jo bli veldig god etter hvert, eller i verste fall flytte på meg, sa Kvisvik til TV 2.

Men nå viser det seg at alt bare er tull.

Lokalavisa Demokraten forteller at det hele var iscenesatt av Kvisvik og supporterne.

- Bakgrunnen er TV2 Nettavisens oppslag basert på et tilfeldig innlegg på et nettforum. Der gis det inntrykk av at store deler av Plankehaugen står bak tittelen på saken, «Bli kvitt Kvisvik», sier Raymond Kvisvik til avisa.

SKØYER: Raymond Kvisvik bestemte seg for å lure TV 2 etter et oppslag på nettavisen deres. Foto: ALEKSANDER NORDAHL
SKØYER: Raymond Kvisvik bestemte seg for å lure TV 2 etter et oppslag på nettavisen deres. Foto: ALEKSANDER NORDAHL Vis mer

- Har hatt det moro

Da supporterne og Kvisvik jobbet med husbyggingen i går kveld fikk de en idé da de rev ned litt plast og liknende fra huset.

- Vi bestemte oss for å filme det, og legge det ut på nettet. I dag formiddag var TV 2 på tråden, sier Ulf Berg i Plankehaugen til Dagbladet.no.

De fullførte spøken, og i kveld gikk saken på lufta på TV 2.

- Du kan tro vi har hatt det moro, sier Berg.

- Hva synes Plankehaugen om kritikken mot Kvisvik?

- Det er én person som har skrevet noe på nettet, uten navn. Vi er forbannet over det, men vet ikke hvem det er. Vi kommer til å synge for Raymond igjen på søndag. Han er fortsatt en stor stjerne her i Fredrikstad.

TV 2: - Vi gjorde jobben vår

Kvisvik lurte TV 2

Vaktsjef Håvard Myklebust i TV 2 Sporten er oppgitt over spøken, og synes ikke den er særlig morsom.

- Ut i fra det vår reporter har sagt til meg har vi gjort en skikkelig journalistisk jobb, og dobbeltsjekket saken med flere kilder. Her er det åpenbart en gjeng i Fredrikstad som har gått inn for å lure TV 2, sier han til Dagbladet.no.

TV 2 har sammen med Telenor betalt en milliard kroner for senderettighetene til norsk toppfotball. De satser tungt og liker ikke å bli lurt på denne måten.

- Det sier ganske mye om seriøsiteten til Plankehaugen og Kvisvik. Jeg synes ikke noe om dette. De kunne innsett at det ikke er 1. april i dag, og sagt fra før innslaget gikk på lufta.

- Når så mange i en intervjusammenheng går inn for å snakke usant, så kan du få folk til å tro mye rart, sier Myklebust.

GIKK PÅ SPØKEN: TV 2 og TV 2 Nettavisen gikk fem på, da Kvisvik prøvde å lure dem.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer