Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvisvik raljerte med Nordlie - ble vraket

- Måtte spørre tre ganger om han køddet.

UTE I KULDA: I et radiointervju med NRK Østfold tidligere i dag raljerte Raymond Kvisvik med jobben Tom Nordlie har gjort siden han overtok Fredrikstad i slutten av august. - Han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass, sa Kvisvik og kremtet.  
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX
UTE I KULDA: I et radiointervju med NRK Østfold tidligere i dag raljerte Raymond Kvisvik med jobben Tom Nordlie har gjort siden han overtok Fredrikstad i slutten av august. - Han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass, sa Kvisvik og kremtet. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / SCANPIX Vis mer

||| Direkte kl 18.00: FFK - Sarpsborg 08 i Dagbladets livestudio.

 (Dagbladet): FFK-trener Tom Nordlie valgte å ikke ta med Raymond Kvisvik i 18-mannstroppen som møter Sarpsborg 08 i kveldens kvalikthriller.

Avgjørelsen kom som et sjokk på veteranen.

- Jeg måtte spørre tre ganger om han køddet med meg, sier Kvisvik til NRK, som var på vei til å ikle seg kampdagdressen da beskjeden kom.

Men Nordlie var i høyeste grad seriøs, og spørsmålet er hva som har fått ham til å vrake Kvisvik fra troppen for aller første gang siden han overtok som FFK-trener 27. august. Attpåtil i årets desidert viktigste kamp.

Forklaringen kan være et radiointervju Kvisvik gjorde med NRK Østfold tidligere i dag - der han raljerte og ironiserte om jobben Nordlie har gjort til nå.

Lokalavisa Fredrikstad Blad har nemlig skrevet at 34-åringen er en av spillerne som ikke får være med videre etter denne sesongen.

- For en som har spilt nesten hele tida fram til Nordlie kom, og som føler at man har hatt en bra sesong... litt sånn skikkelig comeback, som mange har sagt - og gjort det bra... Så er det en stor nedtur for meg å ikke bli brukt videre. Så lenge han mener det er best for laget, han har tross alt tatt oss fra 13. til 14. plass (kremter) får han stå for det, sier Kvisvik i intervjuet.

Stort klarere får du ikke sagt det.

Så kan man spørre seg om en slik bredside mot egen trener er neppe noe sjakktrekk foran en så viktig kamp - i hvert fall dersom man ønsker å spille en rolle på banen eller benken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media