Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvisvik refser FFKs satsing på utenlandske spillere

- Sarpsborg har spillere som ønsker å blø for klubben, sier han.

Stavanger 20090420. Viking-Fredrikstad 1-2. Raymond Kvisvik blei matchvinner på sitt første spark på ballen.

Foto: Erling Hægeland/Dagbladet
Stavanger 20090420. Viking-Fredrikstad 1-2. Raymond Kvisvik blei matchvinner på sitt første spark på ballen. Foto: Erling Hægeland/Dagbladet Vis mer

|||
Raymond Kvisvik var vraket da Fredrikstad tapte kvalikkampen mot Sarpsborg. Veteranen slår tilbake mot en klubb han mener har gjort mange feil.

Til Sarpsborg Arbeiderblad har Kvisvik følgende forklaring på hvorfor Sarpsborg vant, mens FFK må ta den tunge veien ned i 1. divisjon.

- De har spillere som ønsker å blø for klubben. De har ikke en eneste utenlandsk spiller. I Fredrikstad har vi over halvparten, som ikke kjenner historien, sier Kvisvik.

Han mener Fredrikstad burde satset mer på lokale spillere.

- FFK har et av landets største talenter, nemlig Joachim Thomassen. Selv ikke han passer inn i FFK, og han blir tilsidesatt av utenlandske fotballspillere. Han skulle vært med og spilt. Det gjelder alle spillere som kommer fra Østfold. I FFK passer ikke det. Ikke engang om de er bedre enn de utenlandske, mener Kvisvik.

Kvisviks ser ikke ut til å få fornyet kontrakt med Fredrikstad. 35-åringen har fått flere telefoner, men vet ikke hvor han ender neste sesong.

- FFK er en sløsetragedie, når vi ser hva de har gjort i høst. De har hentet både trener og spillere utenfra, mens lokale spillere er blitt skjøvet ut. I Sarpsborg 08 er det ingen problemer med kommunikasjonen. I FFK er det en spiller som ikke engang kan snakke engelsk, sier Kvisvik til Sarpsborg Arbeiderblad.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media