Kvisvik-selskap slått konkurs av kemneren

På bakgrunn av manglende skatte- og avgiftsbetalinger.

SLÅTT KONKURS: Kemneren som har slått Raymond Kvisviks selskap Advice konkurs. Foto: John T. Pedersen/Dagbladet
SLÅTT KONKURS: Kemneren som har slått Raymond Kvisviks selskap Advice konkurs. Foto: John T. Pedersen/DagbladetVis mer

Manglende skatte- og avgiftsbetalinger gjør at Raymond Kvisviks selskap Advice er slått konkurs, skriver Finansavisen.

- Kvisvik genererte inntektene til Advice som fotballspiller, men han har vært sykmeldt i lang tid og da har ikke selskapet vært i stand til å betjene sine forpliktelser mer, sier Kvisviks advokat Oddgeir Lydersen.

Selskapet gikk i pluss i 2010, men hadde negativ egenkapital på 457.517 kroner. Et lån fra Kvisvik til firmaet stred også med aksjeloven. I årsberetningen skrev Kvisvik at selskapet «har vært på etterskudd med betaling av skatter og avgifter for år 2010, men dette har bedre seg i år 2011».

Det er kemneren som har slått selskapet konkurs. Bakgrunnen er et krav på 336.000 kroner knyttet til arbeidsgiveravgift og restskatt, sier bostyrer Arve Skaar til Finansavisen.

Samtidig skal huset som Fredrikstad-supporterne hjalp Kvisvik med å bygge igjen selges. Den tidligere FFK- og Brann-spillerens venn Geir Monge kjøpte huset og sa Kvisvik skulle få bo der i to år og senere fikk fotballspilleren to år til på seg for å kjøpe eiendommen tilbake.

- Avtalen jeg hadde med Raymond varte i to år, og det er ingen dramatikk i dette. Han klarte vel ikke å få reist penger til å kjøpe huset, sier Monge til Finansavisen. Kvisvik må flytte når huset selges. Prisantydningen på huset er på 7,6 millioner kroner.

(NTB)