Kvisvik serverte seieren

Når Raymond Kvisvik blir mye involvert, ballen går langs grastustene og veggspillet flyter, så skaper Brann mange sjanser. Slik ble det i går.

BERGEN (Dagbladet): Brann-målvakt Ivar Rønningen trodde kampen var over da han slo ut ballen med handa utenfor 16-meteren, men fikk bare gult kort. Raymond Kvisvik mener Brann likevel vant som fortjent.

Kelner Kvisvik fra Greåker var godt fornøyd etter kampen:

- Det var veldig viktig at vi vant denne kampen, nå når journaliststreiken er over. Mot Sogndal og Stabæk ble det ikke spilt fotball som gagner meg. Jeg er ingen duellspiller som liker lange og høye baller. Det er ikke morsomt med ballong uten tråd. Vi må holde den litt nede. Da går det best for meg og Brann, forklarer han.

KAMPFAKTA

Tippeligaen

Brann - Bodø/Glimt 3-1 (1-0). Mål: 1-0 Seyi Olofinjana (27), 2-0 Raymond Kvisvik (str. 71), 2-1 Trond Fredrik Ludvigsen (85), 3-1 Kristian Ystaas (90). Dommer: Espen Berntsen, Vang. Gult kort: Ivar Rønningen, Seyi Olofinjana, Erlend Storesund, Brann, Håvard Halvorsen, Cato Hansen, Bodø/Glimt. Tilskuere: 9821.

Pingpongspill

I går fikk Raymond Kvisvik med seg Seyi Olifinjana og Cato Guntveit i et raskt og morsomt pingpongspill ute på venstresiden. Kvisvik serverte ball etter ball inn til spissene foran mål, men det var først da han sendte en corner fra flaggstanga at det ble uttelling. Dylan Macallister hilste på ballen på vei innover. Sterke Seyi Olifinjana dempet rolig med brystkassa og ekspederte den videre med et langt bein.

Det var likevel etter bare 12 minutters spill at dramatikken for alvor inntok stadion. En utrusende og tøff Ivar Rønningen headet først ballen utover, før han reddet returen godt utenfor 16-meteren.

Regnet med rødt

- Jeg regnet med at kampen var over for min del. Jeg var på vei mot dommeren for å takke for kampen, men heldigvis ble det bare gult kort. Bra for oss, men jeg kan forstå dem som ikke var helt enig med dommeren i den situasjonen, sier Rønningen.

Brann fortsatte med høyt press etter sidebyttet. I kampens 70. minutt ble innbytter Arve Walde felt innenfor 16-meteren av Cato Hansen. Og dommer Espen Berntsen var igjen snill onkel for hjemmelaget. Straffen ble sendt sikkert i mål av Raymond Kvisvik, til høyre for Tor Egil Horn.

Seks minutter før slutt ble det for mye moro for Olifinjana og Guntveit. De rotet bort ballen på sidelinja. Trond Fredrik Ludvigsen rappet ballen og stormet mot mål. Ballen havnet i det lengste hjørnet og sikret spenningen.

Seiersdans

Først i kampens siste ordinære spilleminutt våget Brann-trener Mons Ivar Mjelde å starte seiersdansen.

Før dansen, i kampens 90. minutt, fikk Kristian Ystaas ballen fra Erlend Storesund på egen banehalvdel. Han spurtet framover, drev forbi 16-meteren og sendte ballen rett i nettet, til side for Horn.

KELNER: Raymond Kvisvik tok rollen som kelner, var i festform og serverte en rekke lekkerbiskener, foruten å score et mål selv mot Bodø/Glimt. - Det var veldig viktig at vi vant denne kampen, nå når journaliststreiken er over, sier han.