Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvisvik-skru til kvart'n

Raymond Kvisvik skrudde et hjørnespark rett i mål og sendte Austria Wien til kvartfinale i den østerrikske cupen.

Etter ti minutter av bortekampen mot Bad Bleiberg i dag tok Kvisvik hjørnespark. Ettermiddagssolen forstyrret keeper Preschern, som bommet da han prøvde å bokse ballen ut. Dermed falt Kvisvik-corneren ned i hjørnet.

Hjemmelaget, som slo ut Austrias byrival Rapid i forrige runde, yppet seg noen ganger, men greide aldri å utligne gjestenes ledelse. Håpløst ble det da forsvareren Hutter ble utvist en halvtime før slutt, og Gilewicz fastsatte resultatet på returen etter at Dheedene i det 66. minutt sendte et frispark i stolpen.

Sigurd Rushfeldt ble byttet ut rett etter det avgjørende 2-0-målet, mens Kvisvik spilte 75 minutter.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling