Kvisvik spår krakk for FFK uten opprykk

- Katastrofe om vi ikke greier det, sier Piiroja. I dag står to nabobyer stille.

6000 TILSKUERE I FORSKJELL: Raymond Kvisvik spår rundt 4000 tilskuere på hjemmekampene til FFK neste år dersom det ikke blir opprykk, mot 10 000 om det blir opprykk. I år har snittet ligget på rundt 6500. - Jeg har snakket med så mange som sier at «vi drar selvsagt på kampene i år, men rykker vi ikke opp, gidder jeg ikke mer», sier Kvisvik til Dagbladet. 
Foto:  Øistein Norum Monsen / Dagbladet
6000 TILSKUERE I FORSKJELL: Raymond Kvisvik spår rundt 4000 tilskuere på hjemmekampene til FFK neste år dersom det ikke blir opprykk, mot 10 000 om det blir opprykk. I år har snittet ligget på rundt 6500. - Jeg har snakket med så mange som sier at «vi drar selvsagt på kampene i år, men rykker vi ikke opp, gidder jeg ikke mer», sier Kvisvik til Dagbladet. Foto: Øistein Norum Monsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Siste runde i Adeccoligaen spilles kl. 13 i dag.

(Dagbladet): Fredrikstad er avhengige av hjelp om de skal kunne sikre direkte opprykk til Tippeligaen i dag.

Hvittrøyene er nødt til å slå Bryne på Jæren, samtidig som naborival Sarpsborg 08 snubler hjemme mot bortesvake Alta.

Raymond Kvisvik er Sarpsborg-gutt, men med flere sesonger som Fredrikstad-spiller. Han kommer til å være på Sarpsborg Stadion i dag som ekspert for NRK, og tror det ender med at lillebror kan feire litt før klokka 15 i ettermiddag.

- Jeg tror Sarpsborg rykker direkte opp. De har hjemmekamp mot et lag som ikke har noe å spille for. Alt taler for at Sarpsborg 08 klarer det, og jeg ser ikke for meg at de kollapser selv om det er mye mer trøkk rundt enn sånn kamp enn det de er vant med til vanlig. Det er jo sånne kamper som er morsomme å være med på, sier Kvisvik til Dagbladet.

Tålmodigheten er slutt Han tror Fredrikstad vil få det tøffere mot Bryne, og føler seg langt fra sikker på at de greier å gjøre jobben som må til for å ha en sjanse på andreplassen bak opprykksklare Sogndal.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer