Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvisvik traff på tredje forsøk

LILLESTRØM (NTB): Først etter å ha misbrukt to gedigne målsjanser, scoret Raymond Kvisvik i debuten for Brann i dag. Men et selvmål ødela festen for bergenslaget på Åråsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Brann startet tannløst, men hjemmelaget Lillestrøm var ikke mer enn et lite hakk bedre. Bare en real målsjanse hver greide lagene å varte opp med før pause.

Raymond Kvisvik, som var mossespiller før fotballferien, sto bak Branns bidrag. Bare LSKs Frode Kippe sto i veien for skuddet fra Kvisvik, som forsøkte å ta vare på gratissjansen fra Lillestrøm-keeper Magnus Kihlstedt.

Floken løsnet

Det ville seg ikke for Kvisvik i andre omgang heller. Brann-spissen fikk nok en gyllen sjanse foran Kihlstedt, men traff Peter Werni i stedet for mål. Først etter 77 minutters spill løsnet floken, og Kvisvik kunne føre Brann i Ledelsen.

- Det var en deilig følelse å score. Marginene er ørsmå, så jeg kunne likegodt stått igjen med to mål med litt mer medgang, sa Raymond Kvisvik etter kampen.

Men bare fire minutter senere rotet Branns Arne Vidar Moen ballen i eget nett etter et innlegg fra Arild Sundgot.

- Det er tungt å få et slikt mål i mot så kort tid etter at vi selv scoret, sa Kvisvik.

Mer «guts»

Brann-spissen framsto som en av lagets beste spillere. Svensken Svante Samuelsson, som også debuterte for bergensklubben onsdag, jobbet hardt, men fikk ikke utrettet spesielt mye på midtbanen.

- Jeg synes det var mer «guts» i laget. Anført av de nye spillerne våre representerer vi mer muskler. Per i dag er ikke Brann gode nok til å spille ut motstanderne, slik vi var i fjor høst, sa Brann-trener Kjell Tennfjord.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!