Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kvisvik VIF-aktuell

Branns Raymond Kvisvik er en av spillerne Vålerenga vurderer. Les siste nytt om norsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kvisviks kontrakt med Brann går ut etter 2002-sesongen. Han har foreløpig ikke bestemt seg for om han vil fortsette i Bergen.

Nå kan han bli lokket til Oslo og Vålerenga.

- Raymond Kvisvik er en interessant spiller. Han har kvaliteter som vi skulle hatt i Vålerenga, sier VIF-leder Rune Hansen til Bergens Tidende.

Det nyopprykkede Tippeliga-laget jakter en som kan treffe Petter Belsvik med gode innlegg.

- Kvisvik har en meget god venstrefot, og en spiller som Petter Belsvik ønsker server av Kvisvik-kvalitet, sier Hansen.

Brokk-sjokk

I går skulle Brann-keeper Ivar Rønningen operere for brokk, men legene fant ikke noe brokk, skriver BA. Rønningen har slitt med smerter i over ett år, men nå viser det seg at det trolig dreier seg om en muskel som presser på en nerve rett over buken. - Jeg er glad det ikke blir operasjon, sier Rønningen til BA.

Usikkert om Andreasson spiller

Marcus Andreassons leieavtale med Bryne har gått ut, men Bryne har forsøkt å lage en muntlig avtale med Bristol Rovers om å bruke svensken i morgendagens returkamp mot Hamkam likevel. Men en faks fra Bristol Rover i morgentimene i dag rimte ikke med det Bryne-leder Kjell Madland trodde Bryne og Rovers var enige om. - Det er en overhengende fare for at Marcus ikke blir spilleklar, men vi har fortsatt litt tid på oss, sier Kjell Madland til bt.no.

Karadas får ikke spille West Ham-kamp

Brann vil ikke la Azar Karadas spille kamper for West Ham under testoppholdet i London-klubben. Bakgrunnen er de nye reglene som sier at en spiller bare kan melde overgang en gang i løpet av en tidsbegrenset periode. - Dersom Azar hadde spilt kamper for West Ham, kunne han spilt for Brann igjen etterpå. Men han kunne ikke spilt for en tredje klubb. Den sjansen kan vi ikke ta, sier Brann-direktør Bjørn Dahl til BA. Karadas drar trolig på et to ukers opphold i neste uke.

Fjørtoft blir trener

Jan Åge Fjørtoft har begynt å tenke på livet etter fotballdøden. Hele denne uka er han i Trondheim for å ta trener 2-kurs (tidligere c-trenerkurs), skriver Asker og Bærums Budstikke. Men han har ikke umiddelbare planer om å ta jobben fra Stabæk-trener Gaute Larsen. - Nei, he-he. På sikt ser jeg for meg en trenerrolle, en type teamsjef med ansvar for det sportslige, sier Fjørtoft, som starter trenergjerningen i det små. Han er nemlig med i trenerteamet til Nesøyas miniputtlag, hvor sønnen Markus spiller. Jahn Ivar «Mini» Jacobsen, Erlend Johnsen og Jørn Jamtfall går sammen med Fjørtoft på kurset.

Sju Godset-gutter går

Glenn Arne Hansen får følge av foreløpig seks andre spillere på vei bort fra Strømsgodset. Drammensklubben er nødt til å kutte lønningene nå som de skal spille i 1. divisjon. Tamas Szekeres og Espen Edvardsen er i likhet med keeper Hansen kontrakstløse. Veigar Pall Gunnarsson var under kontrakt, men han lengtet hjem til Island og begge parter sa opp kontrakten. Eivind Evensen håper Godset å få leid ut til et første- eller andredivisjonslag. Lars Hjelmeseth har vært lenge skadet. Alpha Nyan har vært leid ut til Romerike Fotball i høst.

Molde-keeper ombestemte seg

Jakup Mikkelsen sa først nei til Molde, men sa ja da han ble tilbudt en kontrakt med høyere lønn. - Jeg kommer til å skrive under en toårskontrakt med Molde, sier Mikkelsen til Romsdals Budstikke.

(Dagbladet.no)

<B>BRANN-MENN: Raymond Kvisvik har servert Thorstein Helstad i Brann-drakt. Nå vurderer Vålerenga å hente Kvisvik til Oslo som kelner. Foto: SCANPIX
Hele Norges coronakart