Kvisviks store dag

Strålte i målfest mot Tromsø: - Jeg nærmer meg formen.

(Dagbladet.no): Fredrikstad - Tromsø 5-3 (2-2)..

Raymond Kvisvik har ikke hatt en god sesong til nå. Etter flere svake kamper ble han vraket, men i kveld var han tilbake for fullt. «Super-Ray» var involvert i fire av fem Fredrikstad-mål, da laget kjørte over Tromsø.

- Det har vært en tung start på sesongen. Jeg følte at jeg var tilbake nå, men jeg er ikke hundre prosent ennå, sier Kvisvik til TV 2.

Tromsø åpnet festaftenen med en scoring av Ole Andreas Nilsen. Et frispark fikk lov å seile over alle og inn i lengste kryss, meget lik den måten Ronaldinho sendte England ut av VM 2002 på. Etter det virket det som om det bare var ett lag på banen.

Utlikninga kom etter 34 min. Stortalentet Tarik Elyounoussi la tilbake til Kvisvik, som bredsidet ballen i mål via stanga. Og bare minutter seinere ordnet Tóth 2-1 etter en Kvisvik-corner.

Ole Martin Årst sørget for at lagene gikk i garderoben med 2-2, etter en heading kort tid før pipeblås.

Suverene

Om Fredristad var best i den første omgangen var de suverene i den andre. Publikum hadde såvidt fått satt seg før nevnte Kvisvik ordnet 3-2 med en lekker lobb fra distanse.

SUPER RAYMOND: Raymond Kvisvik strålte mot Tromsø i kveld. Foto: Scanpix
SUPER RAYMOND: Raymond Kvisvik strålte mot Tromsø i kveld. Foto: Scanpix Vis mer

- Det var litt stang inn og stang ut. Hadde den gått utenfor, kunne vi tapt i dag, mener Kvisvik.

Tarik Elyounoussi var farlig frampå flere ganger, men manglet det lille ekstra i avslutningsfasen.

Istedet sørget Tóth og Bertelsen for en komfortabel 5-2 ledelse, og en sliten Kvisvik kunne gå av banen med god samvittighet.

John Anders Bjørkøy avsluttet scoringsballet i Plankebyen med å heade en Bernier-corner i eget nett, 11 minutter før slutt.

- TILBAKE: Raymond Kvisvik føler han er på vei tilbake til formen. I dag leverte han både offensivt og defensivt.