Kvitova vant spennende Montreal-finale

- Flott med et godt resultat før US Open.

I RUTE: Tsjekkiske Petra Kvitova virker å være i rute før US Open. I natt vant hun finalen i Montreal mot kinesiske Li Na. Foto: Christinne Muschi / REUTERS / NTB Scanpix
I RUTE: Tsjekkiske Petra Kvitova virker å være i rute før US Open. I natt vant hun finalen i Montreal mot kinesiske Li Na. Foto: Christinne Muschi / REUTERS / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Petra Kvitova overvant et svakt annetsett og tok sin første WTA-tittel for året med 7-5, 2-6, 6-3 over Li Na i Montreal mandag.

Det ble et spennende, men uberegnelig oppgjør mellom to tidligere Grand Slam-mestere. Femteseedede Kvitova slet midtveis, men fikk halt i land sin første triumf siden oktober i fjor. Trolig vil det øke tsjekkerens selvtillit før US Open starter i slutten av august.

- Det er flott å få et godt resultat før US Open. Det var en god forberedelse. Jeg har spilt noen gode kamper og håper jeg kan fortsette med det, sa 22-åringen som innkasserte 2,3 millioner kroner for sin første triumf på nordamerikansk grunn.

Hun vekslet med Li om å ha initiativet i mandagens finale. Etter 7-5 til Kvitova i første sett, så det ut til at kineseren skulle ta over kampen i det andre. Li vant de første 16 poengene og raste til 4-0-ledelse.

- Hun spilte veldig bra i annet sett. Hun var svært aggressiv, og jeg var ikke bevegelig nok. Jeg måtte roe meg ned og være tålmodig, sa Kvitova.

Det lyktes hun med, og etter å ha tapt 2-6, vant hun det avgjørende tredjesettet 6-3.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer