Kyllingen sviktet i comebacket

Tilbake på setet etter dopingsak.

NYTT LAG: Michael Rasmussen (t.v) fikk sjansen på et lag sponset av Christiana Watches, et lag finansiert av designerne Christina Hembo og Claus Hembo.EPA/JESPER KRISTENSEN
NYTT LAG: Michael Rasmussen (t.v) fikk sjansen på et lag sponset av Christiana Watches, et lag finansiert av designerne Christina Hembo og Claus Hembo.EPA/JESPER KRISTENSENVis mer

Michael «Kyllingen» Rasmussen innfridde ikke helt i comebacket på sykkelsetet etter dopingsaken som satte ham utenfor i to år.

19.-plassen i forrige ukes Istrain Spring Trophy var ikke det lagkapteinen hadde håpet på i sesongens første løp for Team Christina Watches-Onfone.

- Selvsagt hadde jeg håpet å være i stand til å kjøre bedre, men jeg må få si at jeg aldri har vært med i en så sterk konkurranse så tidlig på sesongen før, og i år er det ekstra hardt, for jeg har ikke helt fått trent som jeg pleier, sa Rasmussen etter rittet.

Michael Blaudzun, som er direktør for laget, sa også at han skulle ha ønsket å se lagkapteinen sin i en litt mer trimmet utgave. Han var ikke fornøyd med det han så av verken Rasmussen eller laget i Kroatia.

Michael Rasmussen og lagkameratene hans kommer til å trene ved Gardasjøen i Nord-Italia de kommende ukene.

(NTB-Ritzau)