Kyrgios fikk 150.000 kroner i bot

Tennisstjernen Nick Kyrgios er tildelt en klekkelig bot etter flere utbrudd i en tennisturnering i London denne uken.

RASERI: Det kokte over for Nick Kyrgios i kampen mot spanske Roberto Carballes Baena torsdag. Foto: Steven Paston / AP / NTB scanpix
RASERI: Det kokte over for Nick Kyrgios i kampen mot spanske Roberto Carballes Baena torsdag. Foto: Steven Paston / AP / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Urokråka ble for alvor kjent i Norge da han ble diskvalifisert og marsjerte av banen i kampen mot Casper Ruud i Roma i mai. 24-åringen hadde hamret en racket i bakken og kastet en stol ut på banen før han forlot området.

For det ble han fratatt 245.000 kroner i premiepenger samt tildelt en bot på cirka 195.000 kroner. Blant andre norske Ruud tok til ordet for at Kyrgios fortjener utestengelse etter en rekke kontroversielle episoder.

Denne uken har australieren oppført seg dårlig på tennisbanen nok en gang. Han er bøtelagt for tre episoder i Queen’s Club Championships i London. To av dem kom i 24-åringens førsterundekamp mot Roberto Carballes Baena. En da han ble slått ut av stortalentet Felix Auger-Aliassime senere på dagen.

I den første kampen mistenkte han blant annet dommeren for kampfiksing og truet med å forlate banen. Det gjorde han ikke, og vant kampen. Mot Auger-Aliassime var han også svært misfornøyd med dømmingen, og slo blant annet en ball ut av hele baneanlegget.

Som straff ble han tildelt totalt 13.766 pund, tilsvarende om lag 150.000 norske kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer